Presentació

Anna, Miquel, Gudi, Paulí i Mauri

ATOTAVELA, és un grup d’havaneres que a finals del 2005,  pren el relleu del què havia estat anteriorment el Grup Quatre Vents.

ATOTAVELA, sorgeix de la iniciativa dels músics Paulí, Miquel, Maurici, Quim i Tino, tots ells amb molta experiència i una extensa trajectòria en el món de l’havanera i de la música moderna.

A la tardor del 2009, de l’Anna i en Gudi, procecents del món de l’Orquestra i coneixedors de la música popular i el repertori de les havaneres, han rellevat al Quim i Tino, a qui agraïm el treball realitzat per ATOTAVELA, en els darrers anys.

El grup es composa de cinc membres amb les funcions següents:

Pauli: veu, baix, compositor, director i  persona de contacte.

Miquel: veu, acordió, lletriste i persona de contacte.

Maurici: veu i tota mena de percussió.

Anna: veu i presentadora presentable.

Gudi: veu i guitarra (i el que porta gorra).

El nostre repertori es composa d’havaneres, valsets mariners, sardanes, cançó popular d’arreu de Catalunya, Espanya, Amèrica llatina …, amb la finalitat de mimar i transmetre la tradició més genuïna i la d’impulsar el món de l’ havanera amb noves creacions.

Els seus components, en diferents agrupacions musicals, han actuat per tota Catalunya, l’Aragó, el País Basc, Català, Cantàbria, Illes Balears Canàries, Illes Balears, País Valencià … ia països com França (Toulouse, Prada), Alemanya (Taunustein, Frankfurt), Luxemburg, Bèlgica, Veneçuela … I, cal destacar la participació a la Fira del St.Jordi ‘s Day del 1990 a la de capital japonesa de Tóquio.

 Totes aquestes actuacions han estat de caràcter divers: hem  actuat en festes o celebracions familiars, festes al carrer, festes majors de barris, pobles o ciutats, convencions d ’empreses i trobades d’havaneres com la del Parc de L’Agulla de Manresa, la Cantada de Calella de Palafrugell, en el seu  XXVè aniversari, la Cantada de Palamós, Tossa, Blanes, Lloret de Mar ..

Els membres fundadors del Grup,  van impulsar l’espectacle de l’ ANTOLOGIA DE L’ HAVANERA, que va ser estrenat al Teatre Comtal de Barcelona i representat al Teatre del Centre Cultural de Terrassa. O també hem organitzat Mostres d’havaneres com la celebrada a la ciutat de Granollers.

Hem tingut presència en els mitjans d’informació com TV-1, TV-3, Ràdio Nacional …

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: