Temporada 2015

La temporada 2015, en serà la decena del Grup ATOTAVELA, grup nascut a finals del 2005.
Durant l’hivern, període de preparació de la temporada, hem treballat en la gravació del 4 CD d’ATOTAVELA, amb els temes principals de les últimes temporades.

Aquesta temporada marca un caràcter especial per a nosaltres, com a grup, ja que commemorem el nostre 10è aniversari i, com a ciutadans catalans, perquè estem en un moment de molta trascendència en relació al futur de Catalunya com a col·lectivitat. Això ens toca de plé com havaner@s i ho mostrarem en les nostres cantades.

Actualment, el grup, està compost de 5 membres, que fem les funcions següents:

Paulí: baix, compositor, director i contacte del grup.
Gudi: veu i guitarra.
Anna: veu, percussió.
Xesco: veu i percussió llatina.
Miquel: veu, acordió i contacte del grup.

El grup ha acoblat la veu femenina a les veus masculines, habituals en els grups d’havaneres, ja que això ens permet augmentar la versalitat del grup en relació a l’ampliació del repertori.

En la trajectòria d’ATOTAVELA, hem constatat agradablement, que la presència de la percussió llatina, des de bon començament, ha estat un fet que ha donat “ritme” a les cantades.

En el nostre repertori, s’inclouen les havaneres clàssiques, modernes i de producció pròpia (Perquè ets tu, amb lletra de l’Anna Soley i música d’en Paulí, Cristòfor Colom amb lletra d’en Marcel Manyé i música d’en Miquel Gómez, La cúmbia és per a tu, de Paulí Peña, Quan hi ha escata, a St. Pol, plata, de Tino Barba) cançons marineres, sardanes, cançó popular… i , cada temporada, se n’inclouen de noves.

A partir de fa tres temporades, gràcies a la col.laboració d’en Josep Rovira, podem oferir ocupar-nos de fer el rom cremat, que considerem un complement molt adient per la cantada d’havaneres. És com un revitalitzant, tant pels havaneros com per les havaneres !!!

El pressupost del rom cremat, és a part i en funció del nombre de persones previst que assisteixi a les cantades (inclou el preu de les caixes de rom i la feina del cremador).

Per a contactar amb el grup, ho podeu fer amb en:

Paulí: Tels. 93 864 51 99 – 630 704 315 (mòbil)
Miquel: Tels. 93 866 21 62 – 661 978 648 (mòbil)

E-mail: havaneresatotavela@gmail.com

Web: havaneresatotavela.blogspot.com
havaneresatotavela.wordpress.com
myspace.com/atotavela

Ens agradaria poder-vos oferir el resultat del treball que hem realitzat durant l’hivern, als llocs que ja ens coneixeu, i expressem que ens faria molta il·lusió cantar havaneres per a gent que encara no ens coneixeu. No sabeu el que us perdeu !!!
Esperem comptar amb la vostra confiança a l’hora de programar les vostres cantades d’havaneres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: